Сграда
0 свободни апартамента 0 свободен магазин

Сграда
SUNCITY

Жилищен комплекс
SUNCITY - Шумен

Многофамилна жилищна сграда SUNCITY е разположена в град Шумен на кръстовището между улиците Генерал Скобелев, ул. Бели Лом и ул. Камчия.

SUNCITY разположена е до МБАЛ Шумен, срещу магаазин Кауфланд. В близост има автобусна спирка, стоянка на таксит и заведения за хранене, както и автосервизи.

Най-хубавата част са апартаментите на SUNCITY !

Те са изключително слънчеви и топли през цялата година, благодарение на южното им изложение.

Най-вече през зимните месеци те осигуряват златиста слънчева атмосфера и мека топлина. Точно от тук идва и името на сградата SUNCITY (в превод: Слънчев град).

Виж повече
12 магазина
Добра локация
до улиците
70 апартамента
Модерни и стилни
апартаменти
80+ паркоместа
Открити и безплатни
паркоместа

Жилищна сграда SUNCITY

 • Перфектно разположение – Апартаментите са в близост до централната част на града
 • Отлична свързаност – Жилищната сграда е разположена на кръстовището на ул. Генерал Скобелев, ул. Бели Лом и ул. Камчия.
 • Уникален красив дизайн – Привлекателна отвън, качествено изработена отвътре.
 • Уют и естествена светлина – Южното изложение на сградата ви гарантира естествена топлина, което ще намали сметките ви за отопление през зимата.

Солидна конструкция

 • Солидна стомано-бетонова конструкция – За осъществяването на този проект се грижи сплотен екип от професионалисти, които използват само най-добрите материали.
 • Допълнителни екстри и удобства – Сградата предоставя още открит безплатен паркинг за всички живущи, бърз луксозен асансьор на всяка от секциите, търговски площи в непосредствена близост и детска площадка с директен достъп

Уникален архитектурен дизайн, отлична свързаност и уютна атмосфера за спокоен живот

Апартаментите в SUNCITY са основно двустайни и тристайни.

Общия им брой е 70 (0 свободни).

 • Вход А -35 бр.
 • Вход Б -35 бр.ап. +1 ателие
 • Магазини -12 бр

Площите на жилищата са в диапазона от 70 м2 – 122 м2.

В близост до...

 • Детски градини
 • Училища
 • Хранителни магазини

Жилищна сграда SUNCITY е специално проектирана да бъде с южно изложение, което позволява на Слънцето да „окъпва“ в златиста светлина целите апартаменти. Изключително добрата топлоизолация и наличието на нов стъклопакет гарантира топла и уютна атмосфера, дори и през студените месеци от годината.

Структура на сградата

Цялостната структура на многофамилната сграда включва 8 етажа и 70 жилищни апартамента. SUNCITY се дели на две секции – А и Б, включващи по 35 апартамента с южно, югоизточно или югозападно изложение.

Партерът е проектиран да бъде място за 12 търговски обекта. Всеки етаж от секции А и Б включва по три тристайни и по два двустайни апартамента, като функционалната схема на всички жилищни етажи е еднаква.

Обади се сега

Искаш ли да ти звъннем?

Ще ти звъннем и ще отговорим на въросите ти безплатно, още днес. Или се обади на и попитай на   0896 464 960

Отзивиза нас

"Глоб Строй ЕООД са коректни, а сградата SUNCITY изглежда страхотно. Строежа върви по план и инвеститора често дава информация за напредъка!"

Момчил Кирилов - Шумен

"Жилищен комплекс SUNCITY е със страхотно изложение. Двата му входа са насочени към слънцето, което много ни харесва."

Елица Любенова - Шумен

"Шумен става все по-добро място за живеене благодарение на моредното ново строителство. Жилищен комплекс SUNCITY е пример за това."

Лиляна Касабова - Варна

"Предприемачите от Глоб Строй ЕООД строят все по-хубави сгради за живеене. СЪН SUNCITY СИТИ е много красива сграда..."

Емил Каракерезов

Жилищен комплекс "SUNCITY"

Достъпът до апартаментите се осъществява посредством нов и бърз асансьор на фирма „Лифтком“, с капацитет от 10 човека. Нямате грижи и за вашата кола. Жилищна сграда SUNCITY разполага с безплатен открит паркинг за всички живущи.

В непосредствена близост до сградата ще бъде изградена и детска площадка, към която жителите на SUNCITY ще имат директен достъп.

Освен, че е разположена на кръстопът помежду главни улици, жилищната сграда SUN CITY ви предоставя перфектна комуникация с центъра на град Шумен и Градската градина – едни от основните места за отдих и забавление. В непосредствена близост до сградата се намира хипермаркет „Кауфланд“ и МБАЛ Шумен.

Свободни апартаменти

Ще се радвате на отлична свързаност също и с множество ресторанти, хранителни магазини, бензиностанция и спирка на градския транспорт.

Комлекса се състои от два входа.

Днес на 17.08.2022 са свободни за продажба 0 апартамента и 0 магазин, които намаляват и биват отразявани ежедневно.

СВЪРЖИ СЕ С НАС >>

Свържете се
с нас

гр. Шумен
ул. Университетска 1

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
>